Over mij

Voor degenen die mij niet kennen: ik ben Eileen, 29, brand manager (om het maar in mooi Nederlands aan te duiden), piekeraar, milde feminist en een beetje een milieugekkie. En met name dat laatste is waarom je nu dit aan het lezen bent. Net als jij waarschijnlijk, lees ik veel over het milieu en hoe meer ik dat doe, hoe meer ik denk: wat ben ik nou aan het lezen, kan ik niet wat dóen?

Ja dat kan, maar dat vereist wel wat moeite, bereidheid om sommige dingen waar je van houdt op te geven, en wat uitzoekwerk. Laat dat nu iets zijn waar ik me veel mee bezig houd. Dat gaat met vallen en opstaan trouwens, want soms denk ik goed bezig te zijn en dan blijkt dat dus weer totaal niet het geval te zijn. Je kunt ook niet alles hebben hè?

Ja, ik kan dit ook lekker voor mezelf houden. Gewoon niemand lastig vallen met ‘koop nu die kiloknaller niet want massastallen en dierenleed’, maar zeg nou eerlijk: welke veranderingen breng je nou teweeg als je een binnenvetter bent? Weinig hoor. En omdat steeds meer mensen zich bij mij melden voor tips over milieubewuster leven, heb ik maar besloten dat wat breder te trekken. Hier dus.

Dus wil jij ook duurzamer leven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Doe dan mee met mij, want net als jij doe ik ook maar wat. En samen maken we onze duurzame footprint een stuk groter dan alleen.

 

 

Geef een reactie